Op deze pagina vind je een overzicht van de meest gewaardeerde bezienswaardigheden en attracties in Parijs. Naast de bekende toeristische trekpleisters, zoals de Eiffeltoren, het Louvre museum, Notre dame en Arc de Triomphe vind je ook een aantal minder bekende bezienswaardigheden uit de stad van de liefde.

Daarnaast hebben wij een top 10 gemaakt van bezienswaardigheden en attracties die je absoluut niet mag overslaan. Afhankelijk van de duur van je stedentrip kan je op die manier alle of enkel de mooiste bezienswaardigheden en attracties bezoeken. Wij wensen je alvast veel plezier met je stedentrip naar Parijs.

Louvre

Museum Louvre

Eiffeltoren

Eifeltoren

Notre-Dame

Notre Dame in Parijs

Arc de Triomphe

Arc de triomphe

Kasteel van Versailles

Kasteel van Versailles binnenplaats

Moulin Rouge

Moulin Rouge

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Champs-Élysées

Champs Elysees

Basilique du Sacré Coeur

Basilique du sacre coeur

Parijs pas: 60 attracties en bezienswaardigheden

Ga jij binnenkort naar Parijs en ben je van plan om veel mooie gebouwen, monumenten en musea te bekijken? Bestel dan een Parijs pas, daarmee ben je direct voorzien van entreekaarten voor alle topattracties in de stad. Bovendien ontvang je vele extra’s en kan je gratis met het openbaar vervoer binnen zone 1-3.

De pas is verkrijgbaar voor de duur van 2-6 dagen. Dus ook voor een weekendje Parijs kan deze pas enorm handig zijn. Geen wachtrijen, één toegangsbewijs voor alles, inclusief bustour.

 

Geef een beoordeling