Musea in Parijs

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Parijs. De stad kent namelijk tientallen musea die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. Kunstwerken van de grote der aarden zijn tentoongesteld in verschillende musea verspreid over de stad.

Denk bijvoorbeeld aan het Picasso Museum in het centrum, meesterwerken van Van Gogh in het Museé d’ Orsay of kunstwerken van Claude Monet in het Museé de l’ Orangerie. Kortom: Met alleen het bezoeken van alle musea in de stad ben je al een dag bezig.

Museumkaart van Parijs

Als kunstliefhebber wil je natuurlijk al deze werken met eigen ogen aanschouwen. In dat geval is het goed om te weten dat er een museumkaart verkrijgbaar is waarmee je alle musea in de stad kan bezoeken. Je betaalt in dat geval één vast (laag) bedrag en krijgt vervolgens toegang tot alle bovengenoemde musea en tentoonstellingen.

Meer weten over deze handige museumpas en/of de stadspas van Parijs? Lees dan hier verder.

Extra voordelig toegang tot deze musea?

Met een stadspas van Parijs bespaar je niet alleen geld, maar ook heel veel tijd. Met de stadspas heb je namelijk direct toegang tot tientallen attracties, musea en bezienswaardigheden. Bovendien kan je vaak ook de lange wachtrijen overslaan! Verder kan je gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer en geniet je van nog veel meer voordelen.