Of het nu een weekendje Parijs wordt of een geheel verzorgde stedentrip: De trein naar Parijs is de meest comfortabele manier van reizen. Binnen 3,5 uur ben je in in Parijs Gare du Nord en is het nog een kwestie van tijd voor je in het hotel bent. Bovendien zijn er al goedkope treinticket naar Parijs verkrijgbaar vanaf een kleine 35 euro.

Tips voor goedkope treintickets:

  • Boek zo vroeg mogelijk;
  • Boeken mogelijk vanaf drie maanden van tevoren;
  • Dinsdag en woensdag zijn de goedkoopste dagen van de week;
  • Heenreis met Thalys is ’s middags goedkoper;
  • Terugreis met Thalys is ’s ochtends goedkoper;
  • Check NSinternational voor kortingsacties.

Zoek treintickets

 

Met de trein naar Parijs

Heb je nog nooit een internationale treinreis gemaakt dan ben je misschien nog niet helemaal overtuigd van het gemak en comfort. Naast het grote prijsverschil met het vliegtuig zijn er namelijk nog een aantal voordelen van het reizen met de trein. Zo heb je geen reserveringskosten, kan je direct inchecken en kan je vertrekken vanaf elk station in Nederland.

Ook voor bagage en koffers hoef je niet bij te betalen. Iedere dag vertrekken er minimaal negen Thalys treinen naar Parijs. Je vertrekt dus precies wanneer je wilt en geniet tijdens de treinreis van het prachtige uitzicht. De Thalys treinen zijn vandaag de dag ook van alle gemakken voorzien. Denk aan ruime plekken, met veel beenruimte en comfortabele stoelen. Ook bieden de treinen genoeg ruimte om onderweg te werken of een laptop neer te zetten voor een ontspannen filmpje of serie.

Treintickets naar Frankrijk

Voor alle treintickets naar Frankrijk kan je terecht bij NSinternational. Een vertrouwde organisatie die al jaren internationale treinreizen aanbiedt. Bij het bestellen van tickets is het mogelijk om tot drie maanden vooruit te boeken. Op die manier ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Is het niet meer mogelijk om ruim van tevoren te boeken, dan is er nog een alternatief mogelijk: een last-minute treinticket naar Parijs.

Op het laatste moment boeken heeft als voordeel dat je tegen een absolute bodemprijs tickets kan scoren. In principe geldt er dus hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het is. Vaak wordt er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar gesteld voor het allerlaagste tarief. Zijn deze uitverkocht dan wordt de ‘reguliere prijs’ weer gehanteerd.

Verder is het ook belangrijk in welke periode je wilt reizen. Rond de zomerperiode worden de prijzen minder snel verlaagd dan buiten het hoogseizoen. Treinvervoerders kunnen immers meer verdienen rond deze tijd en daar maken zij maar al te graag gebruik van. Hetzelfde geldt voor de dag waarop je wilt reizen. Donderdag t/m zondag zijn namelijk de duurste dagen van de week. Boek je een treinticket met als vertrekdatum maandag of dinsdag, dan profiteer je sneller van leuke prijsjes.

Zoek treintickets

 

Met korting boeken bij NSinternational

Met enige regelmaat worden de internationale treintickets met korting verkocht. Je betaalt in dat geval slechts €28 voor een treinkaartje naar Parijs. Dat is nog goedkoper dan het vroegboektarief van €35. Het loont dus zeker om regelmatig de website van NSinternational te controleren op leuke aanbiedingen. Wil je geen enkele actie missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan alle internationale kortingen in je mailbox.

Meer wegen naar Parijs.

Goedkope treintickets naar Parijs
5 (100%) 1 vote[s]