Eenvoudig en snel een hostel in Parijs boeken om goedkoop te overnachten in de Franse hoofdstad. Parijs telt naast hotels, B&B’s en appartementen ook een aantal kwalitatief goede hostels in het centrum van Parijs. Op deze pagina hebben we een aantal van de best beoordeelde hostels uitgelicht.

De beste hostels in Parijs

Waar je ook naar op zoek bent Parijs heeft genoeg mogelijkheden om leuk én goedkoop te overnachten. Zelfs zo veel dat het vinden van een juiste accommodatie soms een hele klus is. Wil je wat ideeën op doen, dan zijn wij er om je te helpen bij het vinden van de juiste slaapplaats.

The Loft Boutique Hostel

Een vrij trendy Hostel in het 19e arrondissement van Parijs vlakbij een metrostation. Het betreft een kleurrijk en karakteristiek hostel met schone kamers, betaalbare tarieven en een rustige wijk om in te overnachten. Ieder loft beschikt over een gedeelde keuken, toilet en badkamer. Op loopafstand van dit hostel zijn diverse leuke barretjes en restaurants te vinden.

Les Piaules Hostel

Een relatief nieuw hostel in Parijs is het Les Piaules Hostel. Deze bevindt zich in een wijk net buiten het centrum: Belleville. Een wijk die de laatste jaren in populariteit is gestegen en ook bekend staat om de accommodaties voor toeristen en studenten. Vooral als je met een (kleine) groep reist is het Les Piaules hostel een zeer goede keuze. Oorspronkelijk geopend door drie Franse studenten en inmiddels uitgegroeid tot geliefde hostel. Met kleurrijke doch moderne kamers, stapelbedden, een uitgebreide bar en dakterras heb je ook nog eens een prachtig uitzicht over de stad.

Village hostel

Op een kleine 10 minuten loopafstand van het Sacré-Coeur Basilica is het Village hostel te vinden. Gelegen in het levendige Montmartre. Een hostel met een vriendelijke uitstraling en eveneens kleurrijke kamers. Wil je niet te ver van het centrum vandaan overnachten, dan is dit bij uitstek de beste keuze. Hoewel deze, net als alle andere hostels op deze pagina, in de buurt liggen van een metrostation zijn hier ook de voorzieningen goed geregeld. Zo is er voor de gasten gratis Wi-Fi, een zonnig dakterras, kan je gebruikmaken van een aantal gitaren én zijn de kamerprijzen betaalbaar.

3 Ducks hostel

Het laatste hostel dat we hier bespreken is 3 Ducks. Dit hostel is gelegen in een prachtig beschermd gebouw uit de 18e eeuw. Het is gelegen in her rustige 15e arrondissement en is ook een van de oudste hostels in Parijs. Oud wil echter niet meteen betekenen dat de accommodatie eronder moet lijden. Sterker nog: 3 Ducks is onlangs gerenoveerd en heeft hierdoor een fris nieuw uiterlijk in een prachtig karakteristiek gebouw met prachtige historie.

Geef een beoordeling