Parijs is de perfecte bestemming voor een (lang) weekend weg. De stad heeft veel te bieden en kent veel bezienswaardigheden. Pak een rustig terrasje, duik weg in de vele zijstraatjes of maak een romantische boottocht over de rivier de Seine. En vergeet natuurlijk niet de prachtige Eiffeltoren die ’s avonds wordt verlicht en een lichtshow geeft. Waar wacht je nog op? Bekijk snel alle Parijs aanbiedingen.

Zelf bepalen

Natuurlijk kan je kiezen voor een complete stedentrip, maar veel leuker is het om zelf alles te bepalen. Op die manier houd je de touwtjes stevig in handen, bepaal je zelf het hotel en de datum waarop je vertrekt. Kies je voor een treinticket naar Parijs, bestel deze dan ruim drie maanden van tevoren voor de laagste prijs. Boek je een overnachting in de stad, kies dan voor een accommodatie net buiten de eerste wijken. Dan bespaar je niet alleen flink wat geld, maar het is ook een stuk rustiger. Heb je een goedkoop retourtje gezien met het vliegtuig, dan pak je gemakkelijk en voordelig een transfer vanaf ieder gewenst vliegveld in de buurt.

Weekendje Parijs

Parijs is de ideale locatie om met je geliefde naartoe te gaan. Een weekendje Parijs van vrijdag t/m zondag hoeft niet veel te kosten en is meer dan de moeite waard. Beklim de Eiffeltoren, maak een wandeling door de prachtige en sfeervolle wijken of maak die romantische boottocht langs indrukwekkende bezienswaardigheden. Dankzij het uitstekende metronetwerk kan je de gehele stad ontdekken binnen 48 uur. Bovendien is een kaartje voor de metro naar een willekeurige locatie slechts een paar euro. Benieuwd naar alles wat er toe doen en te zien valt in de stad van de liefde? Bekijk hier alle bezienswaardigheden.

Trein + hotel aanbieding

Kies voor een trein + hotel aanbieding wanneer je alles snel geregeld wilt hebben. Vanuit Amsterdam doe je er met de trein een kleine vier uur over om naar de Franse hoofdstad te komen. Een treinticket Amsterdam – Parijs kost slechts €35 per persoon. Je dient in dat geval wel ruim van tevoren te boeken om te profiteren van de laagste prijs. Het hotel is in veel gevallen al uitgekozen en van alle gemakken voorzien. Kies je voor een aanbieding bij een door ons geselecteerde reisorganisatie, dan heb je altijd gratis WiFi, televisie en ontbijt.

Vlucht + hotel actie

Binnen een uur in Frankrijk en ’s middags nog onder de Eiffeltoren staan. Dat kan met een combinatie van vlucht + hotel. Met deze speciale actie ben je aan het begin van de middag in Parijs, laat je je spullen in het hotel staan en sta je ’s middags nog onder het kenmerk van de stad. De vlucht vanaf Amsterdam duurt slechts een klein uurtje. Voor je het weet sta je weer met beide benen op de grond. Voor een weekendje Parijs heb je overigens geen grote koffer mee en volstaat een kleine koffer. Deze mag je meenemen aan boord waardoor je achteraf niet nog eens op de koffers hoeft te wachten. Loop langs de douane regelrecht de transferbus in en voor je het weet sta je voor het hotel.

Tip: neem altijd een vlucht ’s ochtends vroeg. Deze zijn niet alleen goedkoper, maar je hebt ook nog wat aan je dag.