Met NS international reis je goedkoop naar Parijs met de trein. Het ligt voor de hand om met het vliegtuig naar de stad van de liefde te reizen, maar de trein is toch een stuk ontspannener en de prijs is voordeliger. Binnen drie uur van Amsterdam naar Parijs voor slechts 35 euro.

Over NS international

NS international aanbiedingenReizen per trein is sinds enkele jaren in populariteit gestegen. Dit heeft een aantal redenen. Wanneer je met de trein naar Parijs of een andere Europese bestemmingen reist heb je namelijk geen check-ins, meer beenruimte dan in het vliegtuig en files. Bovendien is de reisduur de afgelopen jaren aanzienlijk afgenomen net als de prijzen van treintickets.

Sneller per trein

De stelling: het vliegtuig is sneller dan de trein is correct. Maar dat is niet altijd het geval. Zo duurt een vlucht van Amsterdam naar Parijs ongeveer een uurtje. Voor je het weet sta je weer aan de grond, maar dan ben je nog niet in de stad. Je moet daarna nog wachten op de koffers en gebruikmaken van een transfer. Hierdoor kan je al snel een uur of anderhalf uur bij je reistijd optellen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het inchecken op Schiphol…

Met de trein naar Parijs kom je binnen 3 uur aan in hartje Parijs en kan je vervolgens direct naar het hotel. Geen lange wachttijden, check-ins, wachten op bagage of transfers. Direct op je eindbestemming; direct genieten van je stedentrip.

Comfortabel reizen

Naast de bovengenoemde voordelen is het reizen met de trein ook een stuk prettiger. Geen krappe stoeltjes en weinig beenruimte, maar zeeën van ruimte. De stoelen zijn breed, comfortabel en beenruimte is aangenamer. Met Wi-Fi in iedere coupé alsook stopcontacten kan je reis beginnen. Geniet van het uitzicht dwars door de Belgische en Franse natuur. Kijk ondertussen een serie of film op Netflix, check nog even je mail, doe een dutje of bestel een broodje bij de railcatering. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Genoeg bagage

Geen gedoe met het aantal kilo’s. Reis je met de NS international naar Parijs dan kan je met een gerust hart een extra paar schoenen meenemen. In de coupé mag je namelijk meer bagage meenemen dan in het vliegtuig. Bovendien betaal je hier geen extra toeslag voor zolang de koffers of tassen maar in de opbergvakken passen.

Voordelen

• Direct in het centrum; geen transfer nodig;
• Comfortabel en ontspannen reizen;
• Goedkope treintickets;
• Wi-Fi en stopcontacten tijdens de reis;
• Veel bagage meenemen en geen toeslag.


 

korting

4 maanden vooruit boeken

NS International korting – Deze week toegevoegd – Geldig t/m 31 december 2019

Ontvang gratis kortingen en acties in je mailbox

NS international nieuwsbrief – Vorige week toegevoegd – Geldig t/m 31 december 2019

Gratis actie

Treintickets Parijs voor 35 euro

NS international actie – Vorige maand toegevoegd

Verloopt morgen