Binnen de reisbranche kan je er niet om heen: de goedkope tickets van vliegtickets.nl. Binnenkort met een vliegtuig op vakantie? Dan doe je er verstandig aan om eerst even te kijken op de website. Zij vergelijken namelijk de prijzen van tientallen (internationale) aanbieders. Bovendien heeft de website met veel aanbieders exclusieve samenwerkingen afgesloten. Daardoor ben je altijd gegarandeerd van de laagste prijs voor je vliegtickets!

Over Vliegtickets.nl

Vliegtickets kortingZolang als we vliegtickets kunnen boeken via het internet bestaat vliegtickets.nl. Of het nu gaat om een vliegvakantie naar de zon, een stedentrip of een bliksem bezoekje aan je favoriete Europese bestemming: Voor de goedkoopste vliegtickets zit je hier gebakken.

Laagste prijsgarantie

De vliegaanbieder heeft met diverse maatschappijen dus exclusieve prijzen onderhandeld. Hierdoor ben je vrijwel altijd zeker van de laagste prijs voor je ticket. Zie je toch ergens anders een goedkoper ticket, dan betalen zij het verschil terug. Bovendien ontvang je 25 euro extra retour om te besteden tijdens je volgende vakantie.

Kortingsacties

Bovenop de laagste prijs ontvang je het gehele jaar door ook nog eens leuke aanbiedingen en kortingsacties. Hoe ze het doen? Dat weten wij niet, maar het is wel zeer aangenaam reizen. Van korting op het parkeren tot kortingen bij geselecteerde maatschappijen, wie onderzoek doet bespaar vaak tientallen euro’s extra.

Prijsalarm

Geen zin om continue de prijzen in de gaten te houden? Stel dan een prijsalarm in op de website. Hierdoor mis je nooit een aanbieding en krijg je gegarandeerd de laagste prijs tijdens jouw reisperiode. Geef simpelweg je bestemming door en je reisperiode. Zij houden je vervolgens op de hoogte van prijswijzigingen.

Gebruik je airmiles voor extra korting

Heb je ze nog liggen? Met airmiles ontvang je namelijk extra korting bovenop de prijzen. Je ontvangt tot maximaal 40 euro korting op je bestelling. Mooi meegenomen als je je airmiles toch nooit gebruikt.

Voordelen:

• Laagste prijsgarantie;
• Exclusief lage prijzen;
• Regelmatig kortingsacties;
• Prijsalarm;
• Airmiles gebruiken.


 

korting

Stad van de maand kortingen

Vliegtickets korting – Deze week toegevoegd – Geldig t/m 31 december 2019

Laagste prijsgarantie bij vliegtickets

Vliegtickets actie – Vorige week toegevoegd – Geldig t/m 31 december 2019

Gratis actie

Vliegtickets naar Parijs met Airmiles korting

Vliegtickets code – Vorige maand toegevoegd

Verloopt binnenkort